Een volledige service voor jou… en je thuis!

Als je jouw woonst ‘slim’ maakt of nog ‘intelligenter’ laat worden, wil je ongetwijfeld weten wat jouw opties zijn. Wat zijn de verschil-lende mogelijkheden? Hoe wordt alles geïnstalleerd? Zal alles bij jouw meubels en de rest van het interieur passen? Kan je al eens kennis maken met onze producten om te ontdekken hoe alles in zijn werk gaat? Om er zeker van te zijn dat elke mogelijke vraag hel-der kan beantwoord worden, hebben we een eigen team van IT-specialisten, elektriciens, ontwerpers en innovatieadviseurs die je 7 dagen op 7 kunnen bijstaan om jouw nieuwe, gerenoveerde of bestaande woning te transformeren naar een leuke, energiezuinige woning waar comfort centraal staat. De extra vrije tijd win je er gratis bij.

ONZE DIENSTEN

HELPDESK

7 dagen op 7
Leken en professionals
Ook voor andere vragen over informatica, computers en andere hardware

INSTALLATIE

Eigen elektriciens
Geïntegreerd met jouw toestellen
Snel


INTERIEURADVIES

Architectenplan
Eigen creatief architect


SHOWROOM

Alle producten en diensten
Demohuis
Vrijblijvend


HELPDESK

Vraag je jezelf af of jouw bestaande domotica compatibel is met de systemen die Easyhouse gebruikt? Lukt het je niet om iets in te stellen? Heb je per ongeluk cappuccino met nét iets te veel melkschuim over de streamingmachine van Sonos gemorst? Heb je jouw dochter net betrapt met haar nieuw vriendje en wil je er zeker van zijn dat hij geen toegang heeft tot alle functies van jouw ’smart house’? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij onze helpdesk terecht kunt!

7 dagen op 7

Omdat je wellicht niet enkel tijdens weekdagen wilt thuis zijn, is onze helpdesk zowel elke dag van de week als tijdens het weekend beschikbaar. Dankzij onze innovatieve werkwijze lopen de wachttijden zelden snel op, zodat we jou telkens snel kunnen helpen

Leken & professionals

Heb je (nog) niet veel kaas gegeten van het installeren van technologie? Of ben je net zelf een ontwerper, vakman of andere professional voor wie dit soort producten nieuw is? Je kunt bij ons terecht!

Ook voor andere vragen over IT

Easyhouse, dat is ook IT-bedrijf 2beIT. Ook als je vragen hebt over vervelende pop-ups, virussen, trage computers, het al dan niet opendoen van een verdachte bijlage of (rand)apparatuur kan je dus ons helpdesk bellen. Wij helpen je graag verder!

INSTALLATIE

We kunnen het niet genoeg benadrukken: de meeste producten die Easyhouse aanbiedt, zijn gemakkelijker te installeren dan een driejarige te overtuigen dat Sinterklaas bestaat. Toch is het natuurlijk altijd mogelijk dat je even in de knoop zit, dat de installatie in jouw gebouw omwille van de omstandigheden wat moeilijker is of dat je alles voor de zekerheid toch liever door een professional laat doen… wat natuurlijk perfect mogelijk is!

Eigen elektriciens

Easyhouse beschikt over een schare uitstekende elektriciens die een extra opleiding hebben genoten om al onze producten in een spreekwoordelijke handomdraai te kunnen installeren. Wij sturen hen graag naar jou toe om ervoor te zorgen dat de apparatuur probleemloos wordt ingepast.

Geïntegreerd met jouw toestellen

Onze toestellen zijn modulair, waardoor je jouw Easyhouse-systeem erg gemakkelijk op eender welk moment kunt aanpassen en uitbreiden. Bovendien kan je ze gebruiken voor zowat alle mogelijke elektrische toestellen. Ons team waakt erop dat alles mooi op elkaar aansluit.

Snel

Easyhouse beschikt over een uitgebreid, gespecialiseerd team en dat vertaalt zich ook naar een snelle dienstverlening. Gecombineerd met de toegankelijkheid van onze apparatuur, kan je er ook op rekenen dat de installatie ter plekke gezwind zal verlopen. Lang wachten is dus nooit nodig.

INTERIEURADVIES

Jouw huis nog comfortabeler, veiliger en efficiënter maken met de oplossingen die Easyhouse aanbiedt, betekent meteen ook dat je de unieke mogelijkheid krijgt om ook jouw interieur op te frissen of nog mooier te maken. Wij steken graag een handje toe.

Architectenplan

Wanneer je voor systemen van Easyhouse kiest, zorgen wij met veel plezier voor een vrijblijvend architectenplan. Dat zorgt er niet alleen voor dat alle modules en elektronica perfect op elkaar zullen aansluiten, het houdt ook rekening met hoe alles oogt. We geven advies op maat rond jouw interieur, zodat je niet alleen heel wat technologische power, maar ook simpelweg mooie decoratie in huis haalt. Een goede Feng Shui immers belangrijk, niet?

Eigen creatief architect

Ons interieuradvies wordt niet gegeven door eender wie: Easyhouse telt een eigen ervaren creatief architect in de gelederen. Onze specialiste zal samen met jou bespreken hoe je nog gezelliger en mooier kunt wonen of zaken doen. Een leuke babbel is inbegrepen.

SHOWROOM

Wanneer je jezelf (of anderen) plezier doet met een upgrade van Easyhouse, wil je onze producten en diensten misschien wel eens eerst in actie zien. Dat is mogelijk: in het Antwerpse Schilde hebben we een heus Easyhouse demohuis gebouwd, waar je zelf kunt ervaren hoeveel gemakkelijker, efficiënter en veiliger je zou kunnen wonen.

Alle producten en diensten

Zowat alles wat we aanbieden, is al naadloos geïntegreerd in onze showroom. Op die manier kan je niet alleen de individuele producten, maar ook de synergie ertussen aan het werk zien.

Adres demohuis

Ons demohuis bevindt zich op dezelfde plaats als onze kantoren, op de Brasschaatsebaan 63 te 2970 Schilde. Hier kan je beleven hoe het is om een stap te zetten in de toekomst van het wonen en het (dagdagelijkse) leven. Wij voorspellen alvast: eenmaal je meemaakt wat mogelijk is, geraak je haast gegarandeerd overtuigd!

Vrijblijvend

Een bezoek aan de Easyhouse showroom is volledig vrijblijvend; je kiest zelf of en wanneer je iets aanschaft. Aarzel dus zeker niet om eens een kijkje te komen nemen!

Blijf op de hoogte, Let’s get social!